Over Studio Juul

HEY, Ik ben Julian

In het dagelijks leven ben ik web-developer. Daarnaast maak ik met mijn bedrijf Studio Juul videoproducties vanaf de grond en in de lucht.

Mijn passie voor video is al vroeg ontstaan. Als kind wilde ik graag cameraman worden en pakte ik elke gelegenheid aan om mooie beelden te maken. In de jaren daarna ben ik er steeds meer mee aan de slag gegaan. Het maken van een videoproductie vind ik onwijs interessant.

Ik heb een drone aangeschaft (DJI AIR 2S) om er mee te vliegen en mooie video’s en foto’s mee te maken. Voor beelden vanaf de grond maak ik gebruik van de Panasonic GH5 camera. Ik ben in het bezit van een A1 /A2 / A3 drone certificaat.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende videoproducties zoals: bedrijfsfilms, registratie van bruiloften en feesten/evenementen en producties vanuit de lucht met de drone. Het maken van videoproducties doe ik vooral in en rondom Rotterdam en Zuid Holland.

Ben je geïnteresseerd in wat Studio Juul voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn projectenpagina of neem contact met mij op of via julian@studio-juul.nl en hopelijk maak ik dan binnenkort een videoproductie op maat voor jou!

Ben je geïnteresseerd?

Neem contact op