HEY, Ik ben Julian

In het dagelijks leven ben ik web-developer. Daarnaast maak ik met mijn bedrijf Studio Juul videoproducties vanaf de grond en in de lucht.

Mijn passie voor video is al vroeg ontstaan. Als kind wilde ik graag cameraman worden en pakte ik elke gelegenheid aan om mooie beelden te maken. In de jaren daarna ben ik er steeds meer mee aan de slag gegaan. Het maken van een videoproductie vind ik onwijs interessant.

Ik heb een drone aangeschaft (DJI AIR 2S) om er mee te vliegen en mooie video’s en foto’s mee te maken. Voor beelden vanaf de grond maak ik gebruik van de Panasonic GH5 camera. Bekijk de volledige lijst van apparatuur wat ik gebruik voor een productie. Ik ben in het bezit van een A1 /A2 / A3 drone certificaat.

Videoproducties

Je kunt bij mij terecht voor verschillende videoproducties zoals: bedrijfsfilms, registratie van bruiloften en feesten/evenementen en producties vanuit de lucht met de drone. Het maken van videoproducties doe ik vooral in en rondom Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen Aan Den IJssel, Krimpenerwaard en Zuid Holland.

Julian van Studio Juul

Huis verkopen met drone content

Een drone kan een waardevol hulpmiddel zijn bij het verkopen van een huis op Funda. Met behulp van een drone is het mogelijk om op een gemakkelijke en efficiënte manier foto’s en video’s van een huis te maken. Dit kan de aantrekkelijkheid van het huis vergroten en de verkoop ervan bevorderen. Wil je graag je huis verkopen of ben je een makelaar en zou je drone foto’s/video’s willen? Studio Juul kan deze content voor je maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Julian van Studio Juul maakt videos

Bruiloften

Studio Juul maakt niet alleen bedrijfsvideo’s, maar ook mooie aftermovie’s van bruiloften. Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een videograaf om je bruiloft vast te leggen voor later? Neem contact met me op voor de mogelijkheden of bekijk mijn bruiloft portfolio.

Van concept tot video

Studio Juul helpt jouw bedrijf bij het bedenken en maken van je bedrijfsvideo. Het begint met het bedenken en ontwikkelen van een concept. Nadat het concept duidelijk is, kan er nagedacht worden over het storyboard. Na het storyboard begint het filmen en monteren.

Ben je geïnteresseerd in wat Studio Juul voor jou kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn projectenpagina of neem contact met mij op of via julian@studio-juul.nl en hopelijk maak ik dan binnenkort een videoproductie op maat voor jou!

Julian van Studio Juul maakt videos met een camera