Voor de mooiste producties vanaf de grond en vanuit de lucht gebruikt Studio Juul verschillende apparatuur. Hieronder een overzicht waarmee ik de beste videoproducties kan maken.

Drone

Drone

Voor drone beelden maak ik gebruik van de DJI Air 2S drone. Deze drone bevat een 20 megapixel 1 inch sensor. Hiermee kan ik videos in 5K met 30fps filmen. De lens bevat een diafragma van f/2.8 waarmee ik ook mooie shots in het donker kan maken. Studio Juul is in het bezit van een A1/A2/A3 certificaat.

Julian met de camera

Panasonic GH5

Voor de beelden vanaf de grond maak ik gebruik van de Panasonic GH5 camera. Deze camera kan met 60 fps in 4K filmen. Er zit een snelle scherpstelmotor in waarmee je snel actiemomenten kunt vastleggen. Door ruisonderdrukking bij een hoge ISO waarde, maak ik ook de mooiste opnames in het donker.

DJI Ronin-sc

DJI Ronin-SC

Voor mooie vloeibare beelden gebruik ik de DJI Ronin-SC. Dit wordt ook wel een gimbal (stabilizer) genoemd. Mijn camera zet ik op de gimbal, dat zorgt ervoor dat je vloeibare beelden krijgt, zelfs als je loopt of rent. Omdat mijn camera niet zo zwaar is, zorgt deze stabilizer voor een fijne stabilisatie.