Video inzetten voor je bedrijf

Video inzetten voor je bedrijf

Vroeger waren we niet zo bezig met het promoten van je bedrijf via video of op Social Media. Tegenwoordig is het belangrijk en veel gebruikt om video in te zetten voor het promoten van je bedrijf.

Het vertellen van een verhaal over je bedrijf gaat veel gemakkelijker via video dan dat mensen (klanten) het verhaal gaan lezen. Het wordt beeldend. Daarnaast kun je video inzetten voor een event om het op een later moment te herbeleven. Ook feesten en bruiloften zijn belangrijk om op video vastgelegd te hebben. Als herinnering voor later.

Heb je een eigen webshop? Dan is het handig om productvideo’s te maken. Dit doet bijvoorbeeld Coolblue heel goed. Met deze productvideo’s laat je aan de klant zien wat het apparaat/product allemaal kan en hoe het eruit ziet. Dit soort productvideo’s geven een beter beeld dan alleen wat foto’s waarop het soms nog lastig te zien is hoe het product eruit ziet.

Het is belangrijk dat je video niet te lang duurt en dat je verhaal zo kort en duidelijk mogelijk is. Zorg dat de video opvalt en dat mensen ernaar willen kijken. Vertel niet alleen het verhaal, maar laat ook je bedrijf zien. Wat maak je en doe je. Breng dit in beeld. Maak je een productvideo? Zorg dat je het product goed laat zien en vertel wat het product kan. Vertel de pluspunten maar ook de minpunten van het product.

Wil je weten wat Studio Juul voor je zou kunnen betekenen? Neem contact op of bekijk de “Dit doe ik” pagina.

Gerelateerd