Terugblik Studio Juul 2021

Terugblik Studio Juul 2021

Het jaar 2021 is bijna ten einde, 2022 staat al voor de deur. Voor vele was 2021 een vervelend of gek jaar. Voor Studio Juul vooral een bijzonder jaar.

In juni van 2021 is Studio Juul opgericht. Sindsdien heb ik al heel wat mooie projecten mogen doen en ook voor het nieuwe jaar staan er mooie dingen in de agenda. In deze blog een terugblik op 2021.

Bruiloft Esther & Casper

In 2021 heb ik de bruiloft van Esther en Casper mogen vastleggen samen met Aivy Productions. Mooi om op zo’n bijzondere dag erbij te mogen zijn en dit ook vast te leggen om op een later moment te mogen herbeleven en genieten. Ook voor het nieuwe jaar staan er wat bruiloften op de agenda. Ga je binnenkort trouwen en zou je dit graag vast willen laten leggen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Verloving Tigo

Naast bruiloften heb ik ook met Studio Juul een verloving vastgelegd. Tigo wilde zijn vriendin ten huwelijk vragen en ik mocht dit vastleggen. Met een smoesje hebben we haar naar een mooie locatie in Zuid-Holland gelokt. Daar is ze ten huwelijk gevraagd. Ik heb dit speciale en bijzondere moment met de drone vastgelegd. Wil je weten wat ik zou kunnen betekenen voor jou met de drone? Neem contact op!

Kerstgroet Nederlands Dagblad

Het jaar ben ik geëindigd met een kerstgroet in opdracht van het Nederlands Dagblad (ND) in samenwerking met Hoogland productions. Ieder jaar rond de kerst/jaarwisseling bedankt het ND zakelijk hun abonnees en adverteerders voor het afgelopen jaar. Deze kerstgroet heb ik met Studio Juul mogen maken. Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfilms of commercials? Neem contact op!

Naast deze projecten heb ik het afgelopen jaar nog meer mogen doen. Alle projecten waar ik aan gewerkt heb, vind je op deze pagina! Ik wens je een hele mooie jaarwisseling en een goed en gezond 2022. Misschien dat we elkaar in het nieuwe jaar tegenkomen voor een mooi project. Tot volgend jaar!

Gerelateerd