Studio Juul bestaat één jaar!

Studio Juul bestaat één jaar!

Vandaag dinsdag 14 juni is een feestelijke dag. Studio Juul bestaat op deze dag namelijk één jaar! 🥳 Een feestelijke dag om terug te kijken.

In het afgelopen jaar heeft Studio Juul heel wat mooie projecten en producties mogen maken. Ook voor het komende jaar staan er heel wat mooie projecten op de planning. Bedrijfsfilms, een paar bruiloften en natuurlijk ook mooie drone beelden. Hieronder wat projecten die ik heb mogen doen uitgelicht.

Opel Corsa

Op een prachtige dag hebben we een video gemaakt van de Opel Corsa GS Line 2021. Door de duinen van de Maasvlakte in Rotterdam zijn we met deze auto gaan rond rijden.

Bruiloft Esther en Casper

Studio Juul heeft verschillende bruiloften mogen vastleggen. Ook voor het nieuwe jaar staan er bruiloften op de agenda. Een terugblik op de bruiloft van Esther en Casper in oktober.

De Pier in Scheveningen met de drone

Met de drone ben ik tijdens de zonsondergang gaan vliegen bij de Pier van Scheveningen. In de achtergrond zie je de skyline van Den Haag, en de andere kant de prachtige zonsondergang.

ND kerstgroet 2021

Voor het Nederlands dagblad (ND) hebben we een kerstgroet video mogen maken. Ieder jaar wordt er zo’n video gemaakt om de lezers en adverteerders te bedanken voor het afgelopen jaar.

(bijna) Alle projecten heb ik ook in een overzichtsvideo gezet:

Voor het komende jaar staan er mooie projecten in de agenda. Wil je zelf een mooie videoproductie voor je bruiloft/feest of bedrijf? Neem contact met me op, bedankt voor het afgelopen jaar! ✌️

Gerelateerd