Een dag op pad met Studio Juul

Een dag op pad met Studio Juul

In dit blogbericht neem ik je een dagje mee op pad met Studio Juul en laat ik zien hoe een dag eruit ziet voor soms maar 10 seconden video.

In de video die ik heb gemaakt maken we een commercial voor een fiets marketing bedrijf (later deel ik hier meer over). We hebben een hele dag uitgetrokken voor zo’n 10 seconden film. Allereerst gaan we natuurlijk op pad en richting de locatie. De locatie die gekozen is, is bij de Pyramide van Austerlitz. Niet zozeer voor de pyramide maar het natuurgebied rondom.

Nadat we zijn aangekomen is het tijd om alle spullen uit te laden. De spullen werden in een bolderkar gestopt. Bij het uitladen werd ook de camera klaar gemaakt. Er werd gefilmd met een Sony FX9 camera en met een EasyRig. Hiermee hangt de camera aan een touw en komt er meer gewicht op je rug ipv op je armen.

Toen was het tijd om te gaan filmen. Zoals ik al eerder beschreef zijn we richting het natuurgebied rondom de pyramide gegaan om beelden te maken. Na het filmen komt natuurlijk het monteer proces. Zo heb je een impressie hoe een dag filmen eruit ziet. In de video hieronder heb ik een dag vastgelegd in een Reel op Instagram.

Gerelateerd