Studio Juul Media

Videoproducties op grote hoogte

Studio Juul maakt verschillende video producties zoals: bedrijfsfilms, registratie van bruiloften, filmen verkoop huis, aftermovies van evenementen en vanuit de lucht met de drone.

HEY, ik ben Julian

In het dagelijks leven ben ik web-developer. Daarnaast maak ik met mijn bedrijf Studio Juul videoproducties vanaf de grond en in de lucht. Mijn passie voor video is al vroeg ontstaan. Als kind wilde ik graag cameraman worden. Het maken van videoproducties doe ik vooral in en rondom Rotterdam en Zuid Holland.

De beelden vanuit de lucht maak ik met mijn drone (DJI AIR 2S). Ik ben in het bezit van het A1 /A2 / A3 certificaat. Voor beelden vanaf de grond maak ik gebruik van de Panasonic GH5 camera. Bekijk de volledige lijst van gear wat ik gebruik voor producties.

Studio Juul helpt jouw bedrijf bij het bedenken en maken van jouw bedrijfsvideo. Het begint met het bedenken en ontwikkelen van een concept, het concept werken we uit tot een mooie video.

Wil je meer over mij weten? Klik dan hier!

Julian van Studio Juul

Laatste projecten

Hieronder een overzicht van de projecten waar ik aan gewerkt heb. Op de Projecten pagina vind je meer projecten.

Dit doe ik:

Tegenwoordig is video belangrijk, denk aan Instagram, TikTok en Youtube. Je kunt video inzetten voor het promoten van je bedrijf of voor het vastleggen van een feest of bruiloft. Je kunt bij mij terecht voor verschillende videoproducties.

Wil je meer weten of in contact komen?

Contact met Studio Juul

Blijf in contact

Hieronder vind je alle social media accounts waarop Studio Juul aanwezig is. Wil je meer zien of op de hoogte blijven van alles rondom Studio Juul? Volg ons op je favoriete platform!